BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad
BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraadBMW 1 Serie | Breeman BMW voorraadBMW 1 Serie | Breeman BMW voorraadBMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad

Wist u dat er in de afgelopen tien jaar bijna twee miljoen BMW 1 Series zijn verkocht? Het is dus niet gek dat de BMW 1 Serie een populaire auto in zijn klasse is. Verkrijgbaar als drie- of vijfdeurs hatchback. In een BMW 1 Serie ervaart u het unieke BMW rijplezier. U verovert in no time alle wegen.
 

Motorvarianten BMW 1 Serie.

Voor de BMW 1 Serie is een uitgebreid motorenaanbod beschikbaar. Van een zeer efficiënte BMW 116i (tijdelijk verkrijgbaar als BMW 116i Sport Shadow Edition), BMW 118i en BMW 120i tot een krachtige 6-cilinder benzinemotor in de BMW M140i. De keuze is aan u.
 

Specificaties BMW 1 Serie. 

De BMW 1 Serie is de enige in zijn segment met achterwielaandrijving. In combinatie met een perfecte 50:50 aslastverdeling en krachtige motoren zorgt dit voor zijn dynamische rijeigenschappen. In 2016 heeft de BMW 1 Serie voor het laatst een facelift ondergaan. Sinds deze facelift zijn de 114i en 114d niet meer verkrijgbaar. Een jaar na de facelift werd de M135 vervangen door de M140i met een indrukwekkende 340 pk. Adrenalinekick gegarandeerd.
 

BMW 1 Serie prijs.

De BMW 1 Serie is verkrijgbaar vanaf € 30.098,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW 116i 3-deurs. Liever een BMW 1 Serie 5-deurs? Dat kan al vanaf € 31.117,-. De overige BMW 1 Serie prijzen vind u in deze prijslijst.
 

BMW 1 Serie kopen?  

Heeft u een BMW 1 Serie uit een bepaald jaar op het oog? Wij hebben altijd een ruim aanbod BMW 1 Serie modellen op voorraad, waardoor u keuze genoeg heeft. Koopt u bij ons een nieuwe BMW 1 Serie of BMW 1 Serie occasion uit voorraad, dan rijdt u hier vrijwel direct mee weg. Binnen een week bent u op weg naar nieuwe avonturen. Daarnaast ontvangt u ook nog eens extra voordeel op een BMW 1 Serie uit voorraad.
 

BMW 1 Serie Private Lease. 

Wist u trouwens al dat wij ook verschillende financieringsvormen aanbieden op onze BMW modellen? Naast het bekende zakelijk leasen kunt u ook als particulier een leasecontract afsluiten. De BMW 1 Serie private leasen wordt steeds populairder, doordat er voor een vast maandbedrag een gloednieuwe BMW gereden kan worden. Vanaf €399,- per maand geniet u zorgeloos van een BMW 1 Serie.

Een greep uit ons nieuwe BMW 1 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 1 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 1 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 1 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

1 Serie

Contact