Nieuwe BMW 1 Serie of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW 1 Serie of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW 1 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 1 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 1 Serie of occasion kopen of leasen?

De BMW 1 Serie 3-deurs en 5-deurs.

De BMW 1 Serie is de maatstaf in het segment van de compacte middenklasse. Verkrijgbaar als drie- of vijfdeurs hatchback. De BMW 1 Serie is de enige in zijn segment met achterwielaandrijving. Dit zorgt voor zijn goede wegligging, sportieve wendbaarheid en dynamische rijeigenschappen. In een BMW 1 Serie ervaart u het unieke BMW rijplezier. U verovert in no time alle wegen.
 

BMW 1 Serie motorenaanbod. 

Voor de BMW 1 Serie is een uitgebreid motorenaanbod beschikbaar. Van een zeer efficiënte BMW 116i (tijdelijk verkrijgbaar als sportieve BMW 116i Sport Shadow Edition), BMW 118i en BMW 120i tot een krachtige 6-cilinder benzinemotor in de BMW M140i. De keuze is aan u.
 

Veranderingen aan de BMW 1 serie. 

Wist u dat er in de afgelopen tien jaar bijna twee miljoen BMW 1 Series zijn verkocht? Het is dus niet gek dat de BMW 1 Serie een populaire auto in zijn klasse is. In 2016 heeft de BMW 1 Serie voor het laatst een facelift ondergaan. Sinds deze facelift zijn de 114i en 114d niet meer verkrijgbaar. Een jaar na de facelift werd de M135 vervangen door de M140i met een indrukwekkende 340 pk. Adrenalinekick gegarandeerd.
 

De BMW 1 Serie nieuw of tweedehands kopen?  

Heeft u een BMW 1 Serie uit een bepaald jaar op het oog? Wij hebben altijd een ruim aanbod BMW 1 Serie modellen op voorraad, waardoor u keuze genoeg heeft. Koopt u bij ons een nieuwe BMW 1 Serie of BMW 1 Serie occasion uit voorraad, dan kunt u hier vrijwel direct mee wegrijden. Binnen een week bent u op weg naar nieuwe avonturen. Daarnaast ontvang u ook nog eens extra voordeel op een nieuwe BMW 1 Serie uit voorraad.
 

BMW 1 Serie Private Lease. 

Wist u dat u bij Breeman BMW ook een BMW 1 Serie kunt leasen? Zowel particulier als zakelijk. Een BMW 1 Serie rijden met BMW Private Lease wordt steeds populairder. U kunt al een gloednieuwe BMW 1 Serie Private Leasen vanaf €389,- per maand. Genoemd Private Lease tarief is gebaseerd op een BMW 116i 3-deurs met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Dit is een all-in bedrag. Hier komen alleen nog maar benzinekosten en eventuele bekeuringen bij. Kortom, zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW 1 Serie.

Een greep uit ons nieuwe BMW 1 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 1 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 1 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 1 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

1 Serie

Contact