BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 1 Serie is de enige in zijn segment met achterwielaandrijving. In combinatie met een perfecte 50:50 aslastverdeling en krachtige motoren zorgt dit voor zijn dynamische en unieke rijeigenschappen. Een ander bijkomend voordeel is zijn verrassend lage brandstofverbruik. Ook niet onbelangrijk is de verrassend lage brandstofverbruik. Wist u dat er in de afgelopen tien jaar bijna twee miljoen BMW 1 Series zijn verkocht? Het is dus niet gek dat de BMW 1 Serie een populaire auto in zijn klasse is. Verkrijgbaar als drie- of vijfdeurs hatchback.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 1 Serie, naar een BMW 1 Serie occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!


Specificaties BMW 1 Serie. 

De BMW 1 Serie is standaard uitgerust met automaat. Natuurlijk kunt u uw BMW 1 Serie verder naar wens uitrusten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar meer luxe? Kies dan voor de Executive of High Executive uitvoering. Wenst u extra sportiviteit? U heeft de keuze uit een hele reeks opties zoals adaptief M onderstel, de 8-traps Steptronic transmissie, de Variable Sport Steering, vierwielaandrijving en een 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor.
 

BMW 1 Serie prijs.

De BMW 1 Serie is verkrijgbaar vanaf € 30.098,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW 116i 3-deurs. Liever een BMW 1 Serie 5-deurs? Dat kan al vanaf € 31.117,-. De overige BMW 1 Serie prijzen vind u in deze prijslijst.
 

BMW 1 Serie kopen?  

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe BMW 1 Serie modellen en BMW 1 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 1 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW 1 Serie is financieel gezien aantrekkelijk.


BMW 1 Serie Private Lease. 

Wist u trouwens al dat wij ook verschillende financieringsvormen aanbieden op onze BMW modellen? Naast het bekende zakelijk leasen kunt u ook als particulier een leasecontract afsluiten. De BMW 1 Serie private leasen wordt steeds populairder, doordat er voor een vast maandbedrag een gloednieuwe BMW gereden kan worden. Vanaf €369,- per maand geniet u zorgeloos van een BMW 1 Serie.

Een greep uit ons nieuwe BMW 1 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 1 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 1 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 1 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

1 Serie

Contact