BMW 1 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW introduceert de nieuwe BMW 1 Serie, THE 1. Alweer de derde generatie van dit succesvolle model. Nog dynamischer, een opvallend veel ruimer interieur, fris design en de nieuwste connectiviteit. Het grootste verschil ten opzichte van zijn voorganger is het feit dat de nieuwe BMW 1 Serie beschikt over voorwielaandrijving. Voor u betekent dit nog beter weggedrag, wendbaarheid en meer interieurruimte. Optioneel is de nieuwe BMW 1 Serie leverbaar met xDrive. Kortom, een compleet nieuw uiterlijk met het kenmerkende rijplezier dat u van BMW gewend bent


BMW 1 SERIE PRIJS.

Leverbaar vanaf € 34.726
Netto bijtelling vanaf € 235,- per maand

Private Lease vanaf € 399,- per maand
Deze prijs is all-inclusief en op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. U hoeft alleen nog te tanken. Interesse? Bereken direct uw maandbedrag en vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 1 Serie, naar een BMW 1 Serie occasion of extra informatie? Wij staan u zowel graag in onze showrooms, als online te woord. U kunt ons nu ook al uw vragen over de BMW 1 Serie stellen via Whatsapp!MODELVARIANT BMW 1 SERIE.

U kunt de nieuwe BMW 1 Serie in drie modelvarianten bestellen, namelijk Model Luxury Line, Model Sport Line en Model M Sport. In het Model Luxury Line ligt de nadruk vooral op verfijning en comfort, met carrosseriedelen in Aluminium satiniert en interieurbekleding in Leder ‘Dakota’.  Het Model Sport Line is voorzien van zwarte accenten, raamlijsten in BMW Individual Hochglanz Shadowline en sportstoelen. Daarnaast is er een Model M Sport. Dit is de meest sportieve versie en is voorzien van accenten in Aluminium satiniert, een voorspoiler, een onderbumper met specifiek gevormde luchtinlaten en een BMW M achterbumperinzet in hoogglanzend zwart. 


NIEUW GEZICHT.

Als u naar de nieuwe BMW 1 Serie kijkt, zult het u opvallen dat hij een letterlijk een 'nieuw gezicht' heeft gekregen. De karakteristieke BMW nierengrille is groter en nadrukkelijker aanwezig en voor het eerst zijn ook in dit model beide helften ervan in het midden met elkaar verbonden. Van opzij gezien heeft de nieuwe BMW 1 Serie de kenmerkende BMW sharknose, een duidelijke wigvorm, lage zijruiten en een C-stijl met de  Hofmeister-knik. De nieuwe BMW 1 Serie zet de nieuwe standaard.


BMW 1 SERIE KOPEN OF LEASEN?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW 1 Serie of BMW 1 Serie occasion? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW 1 Serie modellen en BMW 1 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 1 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 1 Serie occasion is financieel erg aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW 1 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 1 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 1 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 1 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000