BMW 4 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 4 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 4 Serie is gebouwd om indruk te maken op de weg. De BMW 4 Serie combineert atletische souplesse met onweerstaanbaar design. Het resultaat is een dynamische rijbeleving die al vanaf de eerste meter enthousiast maakt. De BMW 4 Serie geeft het begrip rijplezier een nieuwe betekenis en voldoet aan de hoogste eisen. 


BMW 4 Serie Coupé, BMW 4 Serie Gran Coupé en BMW 4 Serie Cabrio.

De BMW 4 Serie komt er in diverse carrosserievarianten, namelijk de BMW 4 Serie Coupé, de BMW 4 Serie Gran Coupé en de BMW 4 Serie Cabrio. De BMW 4 Serie Coupé is altijd klaar voor actie. Dat straalt hij ook uit. De BMW 4 Serie Cran Coupé heeft hetzelfde sportieve karakter als de BMW 4 Serie Coupé, maar dan met 5 deuren. Hierdoor is hij praktischer als u bijvoorbeeld een gezin heeft. De laatste variant is de BMW 4 Serie Cabrio. De BMW 4 Serie Cabrio heeft een elektrisch stalen klapdak. Dit maakt hem geschikt voor allerlei weersomstandigheden. 


Motorvarianten BMW 4 Serie.

Voor de BMW 4 Serie is een uitgebreid motorenaanbod beschikbaar. Van een zeer efficiënte benzinemotor in de BMW 418i (BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Gran Coupé) tot een krachtige 6-cilinder benzinemotor in de BMW M4. De keuze is aan u.


BMW 4 Serie prijs.

De BMW 4 Serie bestaat uit drie verschillende modellen met verschillende vanaf prijzen. Benieuwd naar de gehele BMW 4 Serie prijslijst? Download hieronder de prijslijst per model.

BMW 4 Serie Coupé - verkrijgbaar vanaf € 45.153,-
BMW 4 Serie Gran Coupé - verkrijgbaar vanaf € 45.430,-
BMW 4 Serie Cabrio - verkrijgbaar vanaf € 58.532,-


BMW 4 Serie kopen?

Wilt u graag een BMW 4 Serie kopen? Wij hebben altijd een ruime BMW 4 Serie voorraad met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 4 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 4 Serie occasion is financieel erg aantrekkelijk.
 

BMW 4 Serie Private Lease.

Wist u trouwens dat wij ook verschillende financieringsvormen aanbieden op onze BMW modellen? Naast het bekende zakelijk leasen kunt u ook als particulier een leasecontract afsluiten. De BMW 4 Serie private leasen kan al vanaf €625,- per maand.

Een greep uit ons nieuwe BMW 4 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 4 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 4 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 4 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

4 Serie

Contact