BMW 5 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 5 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 5 Serie is een atleet in maatkostuum. Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen. De BMW 5 Serie is de belichaming van luxe en voldoet aan al uw verwachtingen. Elegantie, sportiviteit en comfort ten top. Ook aan het interieur is veel aandacht besteed. De zorgvuldig geselecteerde materialen, zitcomfort en innovatieve bedieningsconcepten zorgen voor ontspannen (zaken)reizen in de BMW 5 Serie. 
 

BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring.

De BMW 5 Serie is er in twee carrosserievarianten, namelijk BMW 5 Serie Sedan en Touring. De BMW 5 Serie Sedan heeft een chique doch sportief design en zit vol technische hoogstandjes. Daarnaast is de BMW 5 Serie Sedan uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. De BMW 5 Serie Touring biedt u comfort en functionaliteit. Door zijn enorme bagageruimte de ideale gezinswagen.      

 

BMW 5 Serie motorenaanbod.

Voor de BMW 5 Serie is een uitgebreid motorenaanbod beschikbaar. Van een zeer efficiënte 2,0-liter benzinemotor in de BMW 520i tot een krachtige 8-cilinder benzinemotor in de nieuwe BMW M5. Aantrekkelijk voor iedereen.
 

Prijs BMW 5 Serie.

De BMW 5 Serie bestaat uit twee verschillende modellen met verschillende vanaf prijzen. Benieuwd naar de gehele BMW 5 Serie prijslijst? Hieronder kunt u de prijslijst per BMW 5 Serie model downloaden.

BMW 5 Serie Sedan - verkrijgbaar vanaf € 57.665,-
BMW 5 Serie Touring - verkrijgbaar vanaf € 60.636,-
 

BMW 5 Serie kopen?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW 5 Serie of occasion? Wij helpen je graag verder. Breeman BMW heeft een ruime voorraad nieuwe en occasion BMW 5 Serie modellen met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 5 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 5 Serie occasion kan financieel aantrekkelijk zijn. De keuze is aan u!
 

BMW 5 Serie Lease.

De BMW 5 Serie Sedan is uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2018. Dit komt o.a. door zijn goede kilometer-kostprijs, interieurcomfort en functionaliteit. Uitermate geschikt om zakelijk te leasen. Hierbij betaalt u een netto bijtelling vanaf € 394,-. Heeft u interesse om de BMW 5 Serie zakelijk te leasen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Een greep uit ons nieuwe BMW 5 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 5 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 5 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 5 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

5 Serie

Contact