De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X1. De populairste motoriseringen zijn de BMW X1 sDrive18i tot de 192 pk sterke BMW X1 sDrive20i die tijdelijk verkrijgbaar is als aantrekkelijke VDL NedCar Edition.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW X1, naar een BMW X1 occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!


PRIJS BMW X1.

De BMW X1 is verkrijgbaar vanaf € 44.084,-. Het gaat hierbij om een nieuwe BMW X1 sDrive 18i. De overige BMW X1 prijzen vindt u in deze prijslijst!
 

BMW X1 PRIVATE LEASE.

Private Lease de BMW X1 nu al vanaf € 629,-* per maand bij Breeman BMW! De voordelen van BMW Private Lease:

1. U rijdt in een gloednieuwe BMW
2. U stelt uw BMW volledig zelf samen
3. Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
4. Geen grote eenmalige investering
5. 0% fiscale bijtelling
6. Alle autozaken worden voor u geregeld
7. Breeman BMW is uw vaste aanspreekpunt
 

BMW X1 KOPEN? 

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X1 of occasion? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X1 modellen en BMW X1 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X1 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X1 occasion is financieel erg aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW X1 aanbod


Een greep uit ons BMW X1 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X1 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X1 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000