De BMW X3 is altijd klaar voor actie. Hij imponeert met zijn robuuste uiterlijk en verfijnde rijeigenschappen. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse.
 

BMW X3 specificaties.

De BMW X3 is uitgerust met een perfect uitgebalanceerde carrosserie en intelligente BMW Personal Copilot bestuurdersassistentiesystemen, zoals Lane Control Assistant en Active Cruise Control. Hierdoor beleeft u maximaal rijplezier in zowel de stad, het platteland en door de bossen.
 

Motorvarianten BMW X3.

Er zijn verschillende motorvarianten beschikbaar voor de nieuwe BMW X3. Het instapmodel is de xDrive20i en het absolute topmodel is de BMW X3 M40i.

BMW X3 benzine                                        BMW X3 diesel
BMW X3 xDrive 20i                                      BMW X3 sDrive 18d
BMW X3 xDrive 30i                                      BMW X3 xDrive 20d
BMW X3 M40i                                              BMW X3 xDrive 25d
                                                                     BMW X3 xDrive 30d
                                                                     BMW X3 M40d
 

Prijs BMW X3.

De BMW X3 is verkrijgbaar vanaf € 60.182,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X3 sDrive 18d. Benieuwd naar de overige BMW X3 prijzen? Download direct de prijslijst!
 

BMW X3 kopen?

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe modellen en BMW X3 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X3 uit voorraad (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW X3 is financieel gezien aantrekkelijk.

Een greep uit ons nieuwe BMW X3 aanbod


Een greep uit ons BMW X3 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X3 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X3 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact