De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X-serie voertuig met de spierkracht van een sportwagen. Zijn progressieve design en coupe daklijn maken de BMW X4 tot het sportiefste lid van de BMW X familie. In het vernieuwde interieur is de perfecte mix tussen sportiviteit en elegantie doorgevoerd. Stap in en geniet van puur rijplezier!
 

BMW X4 specificaties.

Als het gaat om dynamiek is geen uitdaging te groot voor de BMW X4. Dankzij het bijzonder lage zwaartepunt, het adaptieve M onderstel en een dynamischer afgestelde Variable Sport Steering brengt hij elke taak met consequente stabiliteit, maximale precisie en een unieke handling tot een goed einde. Daarnaast is de BMW X4 qua afmetingen flink gegroeid. In de lengte 81mm, in breedte is 37mm en de wielbasis 54mm. Daarentegen is hij wel 3mm lager dan zijn voorganger.
 

Motorvarianten van de BMW X4.

Er zijn verschillende motorvarianten beschikbaar voor de nieuwe BMW X4. Het instapmodel is de xDrive20i en het absolute topmodel is de BMW X4 M40i.  

BMW X4 benzine                            BMW X4 diesel
BMW X4 xDrive 20i                          BMW X4 xDrive 20d
BMW X4 xDrive 30i                          BMW X4 xDrive 25d
BMW X4 M40i                                  BMW X4 xDrive30d
                                                         BMW X4 M40d


BMW X4 prijs.

De BMW X4 is vanaf € 62.995,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X4 xDrive 20d. Benieuwd naar de overige BMW X4 prijzen? Download direct de prijslijst!
 

BMW X4 kopen?

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X4 modellen en BMW X4 occasions met uiteenlopende specificaties. Zo ook de nieuwe BMW X4 die in 2018 is geïntroduceerd. Het voordeel van een nieuwe BMW X4 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW X4 is financieel gezien aantrekkelijk.

Een greep uit ons nieuwe BMW X4 aanbod


Een greep uit ons BMW X4 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X4 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X4 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact