BMW X4 | Uit voorraad leverbaar.

De BMW X4 is sportief, wendbaar en hoogwaardig. De tweede generatie BMW X4 is ten opzichte van de eerste generatie gegroeid in zowel de lengte, breedte en  in wielbasis. Dankzij een verminderde hoogte gecombineerd met een dynamisch design wordt een nog sportiever uiterlijk gerealiseerd die volledig aansluiten op de eigenschappen van deze Sports Activity Coupé. De BMW X4 is nu ook leverbaar als Model M Sport X. Hierbij worden diverse designelementen van de BMW M en de BMW X-familie met elkaar gecombineerd. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 62.995,- 
Netto bijtelling vanaf € 424,- per maand

→   Bekijk hier de prijslijst van de BMW X4.

De highlights van de BMW x4.

MOTORENAANBOD BMW X4.

Zowel benzine- als dieselrijders hebben vrije keus. Ook zijn er 2 topmodellen van de BMW X4 beschikbaar in zowel een benzine- als dieselmotorisering. De BMW X4 uitvoeringen zijn standaard voorzien van de BMW xDrive vierwielaandrijving. 

-   Benzine: X4 xDrive20i, X4 xDrive30i, X4 xDrive M40i
-   Diesel: X4 xDrive20d, X4 xDrive30d, X4 x Drive M40e

Interesse in de BMW X4?


Heeft u interesse in de BMW X4? Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe BMW X4 kopen of juist een BMW X4 occasion. Ook is het mogelijk een gloednieuwe BMW X4 te rijden via BMW Private Lease. Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X4 modellen en BMW X4 occasions. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Nieuwe BMW X4 kopen.

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X4? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X4 modellen met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X4 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Daarnaast ontvangt u extra voorraadvoordeel. Bekijk direct onze voorraad nieuwe BMW X4 modellen!

BMW X4 occasion kopen.

Bent u op zoek naar een BMW X4 occasion? Bij Breeman hebben wij een ruim aantal tweedehands BMW X4 modellen op voorraad. Altijd voorzien van de BMW Premium Selection garantie. Daarnaast kunt u binnen een week al met uw BMW X4 occasion rijden. Vind hier de BMW X4 occasion die bij u past! 


Een greep uit ons nieuwe BMW X4 aanbod


Een greep uit ons BMW X4 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI X4 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X4 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000