BMW X5 | Uit voorraad leverbaar.

De BMW X5 wordt ook wel gezien als de grondlegger van de BMW X familie en marktleider van het premium SAV segment. Met de vierde generatie BMW X5 opent BMW een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal. Met een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de beschikbaarheid over innovatieve voorzieningen laat de X5 weer zien dat hij de onbetwiste leider is. Daarnaast behoort de BMW X5 Plug-in Hybride tot de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW.
Prijs.
Leverbaar vanaf € 93.295,- 
Netto bijtelling vanaf € 596,- per maand

→   Bekijk hier de prijslijst van de BMW X5.

BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.

De BMW X5 xDrive 45e neemt duurzaam de leiding. De krachtige BMW TwinPower Turbo 6-cillinder benzinemotor wordt gecombineerd met efficiënte eDrive elektromotor en zorgen samen voor een vermogen van 394 pk en een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De BMW X5 xDrive 45e biedt lokaal emissievrij rijden dankzij de hoge elektrische actieradius van 80 km.
 

  • Systeemvermogen 290 kW (394 pk)
  • 0-100 km/h 5,6 s
  • Verbruik 1,7-2,1 l
  • Elektrische actieradius 80 km

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW X5

MOTORENAANBOD BMW X5.

De BMW X5 is verkrijgbaar met een benzine- en dieselmotorisering. Zowel voor de benzine- als dieselliefhebbers is er een M model beschikbaar. De BMW X5 uitvoeringen zijn standaard voorzien van de BMW xDrive vierwielaandrijving. 

-   Benzine: X5 xDrive40i, X5 xDrive M50i
-   Diesel: X5 xDrive25d, X5 xDrive30d, X5 xDrive40d, X5 xDrive M50d
-   Plug-in Hybride: X5 xDrive45e

INTERESSE IN DE BMW X5?

Heeft u interesse in de BMW X5? Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe BMW X5 kopen of juist een BMW X5 occasion. Ook is het mogelijk een gloednieuwe BMW X5 te rijden via BMW Private Lease. Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X5 modellen en BMW X5 occasions. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! 

NIEUWE BMW X5 KOPEN.

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X5? Breeman BMW beschikt over een ruime voorraad nieuwe BMW X5 modellen voorzien van uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X5 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Bekijk direct onze voorraad nieuwe BMW X5 modellen!

BMW X5 OCCASION KOPEN.

Bent u op zoek naar een BMW X5 occasion? Bij Breeman hebben wij een ruim aanbod tweedehands BMW X5 modellen op voorraad. Deze zijn standaard voorzien van de BMW Premium Selection garantie. Daarnaast kunt u binnen een week al uw BMW X5 occasion rijden. Vind hier de BMW X5 occasion naar uw smaak.