BMW X6 | Uit voorraad leverbaar.

De BMW X6 heeft een uitgesproken karakter. Hij combineert de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportieve trekken van een coupé. De fasinerende Sports Activity Coupe staat zelfverzekerd op de weg en is een ware nekkendraaier. De BMW X6 is gericht op prestatie en ultieme perfectie en dat is zichtbaar. Dankzij het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem verplaatst de BMW X6 zich net zo makkelijk door de stad als over het terrein. De BMW X6 wordt standaard uitgerust met de achttraps Steptronic sporttransmissie met schakelpaddles aan het stuur.

Prijs.
Leverbaar vanaf € 107.469,00,- 
Netto bijtelling vanaf € 682,- per maand

→   Bekijk hier de prijslijst van de BMW X6.

De highlights van de BMW x6.

MOTORENAANBOD BMW X6.

De BMW X6 is verkrijgbaar met een benzine- en dieselmotorisering. Zowel voor de benzine- als dieselliefhebbers is er een M model beschikbaar. De BMW X6 uitvoeringen zijn standaard voorzien van de BMW xDrive vierwielaandrijving. 

-   Benzine: X6 xDrive40i, X6 xDrive M50i
-   Diesel: X6 xDrive30d, X6 xDrive M50d

INTERESSE IN DE BMW X6?

Heeft u interesse in de BMW X6? Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe BMW X6 kopen of juist een BMW X6 occasion. Ook is het mogelijk een gloednieuwe BMW X6 te rijden via BMW Private Lease. Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X6 modellen en BMW X6 occasions. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

NIEUWE BMW X6 KOPEN.

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X6? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X6 modellen met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X6 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Daarnaast ontvangt u extra voorraadvoordeel. Bekijk direct onze voorraad nieuwe BMW X6 modellen!

BMW X6 OCCASION KOPEN.

Bent u op zoek naar een BMW X6 occasion? Bij Breeman hebben wij een ruim aantal tweedehands BMW X6 modellen op voorraad. Altijd voorzien van de BMW Premium Selection garantie. Daarnaast kunt u binnen een week al met uw BMW X6 occasion rijden. Vind hier de BMW X6 occasion die bij u past!